SIKKERHED

I Køge Sogn behandler vi dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med persondataforordningen, dette betyder at vi på det kraftigste fraråder dig at sende informationer om dig og dine pårørende via usikker mail.
Ønsker du at kontakte Køge Kirke eller en af dens præster eller medarbejdere, kan dette gøres på følgende måder:

1. Kontakt os via telefon - alle informationer om medarbejderne kan findes ved at klikke her
  2. Mød personligt op på hverdage mellem 9-13 på adressen Kirkestræde 29, 4600 Køge. Skal man tale med vores præster skal dette dog helst ske efter forudgående aftale.
  3. Kontakt os via sikker mail.
    Kirkeministeriet har givet mulighed for at du som borger kan logge ind på et sikkert link, med din NemID og herefter sende os en mail - vi svarer tilbage i din e-boks.
    Send en sikker mail til kirkekontoret ved at klikke her

Du er altid velkommen til at kontakte Mette Nielsen for at høre mere om sikkerhed i Køge Kirke/Køge Sogn.