BISÆTTELSE/BEGRAVELSE

Bedemand
Hvis man vælger at kontakte en bedemand, vil denne bistå med alle de praktiske spørgsmål, og formidle kontakt til præsten.

Hvor skal det ske fra
Begravelser og bisættelser kan finde sted fra Køge Kirke eller Køge Kapel, tidligere krematorium.

Aftal med præsten
Tidspunkt og sted for handlingen aftales med præsten. Endvidere aftaler man med præsten hvordan handlingen i øvrigt skal forløbe. 

Kirkegårdskontoret
Såfremt afdøde skal nedsættes på Køge Kirkegårde, kontaktes kirkegårdskontoret - se kontaktoplysninger ved at klikke her

Søg gravsted
Hvis du vil finde ud af hvor en afdød er nedsat, kan du finde gravstedet ved at klikke her.   
        

 

 

 

 

 

 


Det at miste

Når vi mister et menneske, som vi har holdt af, så mister vores kærlighed retning. Og når kærligheden mister sin retning, så bliver den til sorg, og så gør den ondt. Ondt så det næsten kan mærkes fysisk. 
Hvert enkelt menneskes sorg er dette menneskes helt egen sorg. Ingen sorg ligner andres. Alligevel er sorgen så ens:Tomheden efter et elsket menneske. 

Sorg er noget, man skal lære at bære med sig i sit liv. Det kan tage kort tid at lære sig det, men det kan også tage lang tid. 
Man skal komme sig over tabet, vænne sig til at ens elskede ikke er der. Men man kan blive bange for at belaste familie og venner med sin sorg. Og så kan det måske være en god ide at kontakte en præst. Måske den præst som begravede ens elskede. 
Klik her for at finde oplysningerne på vores præster


Klik her for at hente folderen "Det at miste"

Sorggrupper

Kirkerne i Køge provsti har en sorggruppe, hvor man mødes og taler åbent om sorgen over tabet af et menneske, som stod en nær. Når man mister en, man har kær, så forandres livet og hverdagen. I en periode kan det føles som om, at livet er gået i stykker og måske ikke er værd at leve.
Klik her for at se flere informationer om sorggruppe i Køge Provsti