FRIVILLIGE

Kirkevært

Vi er altid glade, når frivillige vil give en hånd i kirken.

Hver dag besøges Køge Kirke af mange mennesker – turister som køgegensere. Vi vil gerne tilbyde en åben kirke, hvor alle har mulighed for bruge rummet og blive budt velkommen.
Når du sidder i kirken kan du selv benytte lejligheden til at læse, nyde roen eller en helt trejde ting. Det eneste opgaven kræver er, at du holder opsyn med kirken og står til rådighed for de spørgsmål, som de besøgene måtte have.
Vores gruppe af nuværende kirkeværter er desuden rigtig gode til at hjælpe og afløse hinanden. Det er ulønnet at være kirkevært.
Henvendelse til Nadia Sandberg på velkommen@nadiasandberg.dk eller på telefon/sms 21 26 53 46

Køge Kirke er desuden en vejkirke, og det betyder, at kirken står åben alle dage undtagen lørdag.
Mandag – fredag kl. 12-16 søndag kl. 11.30-16.

Nadia Sandberg
Email: velkommen@nadiasandberg.dk