Gå på opdagelse i Køge Kirke - Bliv Minikonfirmand

Minikonfirmand er et gratis tilbud fra kirken til alle elever i 3.klasse på Sct. Nicolai Skole i Køge.

Igennem de 9 gange hvor vi mødes, skal vi have det sjovt med at lære kirken at kende. Vi skal prøve prædikestolen og orglet, vi skal døbe vores bamser, lege, synge, høre gode historier fra bibelen, være kreative og spise chokoladekiks.

Hele forløbet sluttes af med en højtidelig minikonfirmation i kirken.

Man behøver ikke at være døbt for at blive minikonfirmand. Og man behøver heller ikke være minikonfirmand for senere at blive konfirmeret. Men det skader nok heller ikke.

Praktisk info

Første gang vi mødes er Tirsdag den 2. oktober klokken 13.45, hvor vi henter jer lige uden for skolen. De efterfølgende gange skal I selv gå hen til kirken.
Vi er færdige med minikonfirmand kl.15.15, hvor I enten kan tage over på SFO'en eller hjem.
Husk at meddele til SFO, at du går til minikonfirmand.
Vi mødes på følgende datoer:
tirsdag den 2/10
tirsdag den 9/10
tirsdag den 23/10
fredag den 26/10 klokken 17.15 - OBS! børnegudstjeneste, forældre og søskende er velkomne
tirsdag den 30/10
tirsdag den 6/11
tirsdag den 13/11
tirsdag den 20/11
tirsdag den 27/11

Søndag den 2. december 2018 kl. 10.00 holder vi minikonfirmation i kirken, hvor man er velkommen til at tage venner og familie med.

Tilmelding

For at vi kan vide, hvor mange chokoladekiks vi skal have klar, er tilmelding nødvendig.

Hvis I har nogen spørgsmål er I velkomne til at kontakte Mette på telefon 60 11 86 00.
Det er ikke muligt at tilmelde sig minikonfirmand online lige pt. kontakt Mette på 60118600

Vi glæder os!

Mette Nielsen