Sorggruppe

Kirkerne i Køge provsti har en sorggruppe, hvor man mødes og taler åbent om sorgen over tabet af et menneske, som stod en nær. Når man mister en, man har kær, så forandres livet og hverdagen. I en periode kan det føles som om, at livet er gået i stykker og måske ikke er værd at leve.

At sørge er en meget lang og personlig proces. Det er naturligt at sørge over et tab og det er naturligt, at sorgen tager tid og kræfter.

Hvad kan sorggruppen tilbyde?
Sorggruppen er et fortroligt sted, hvor man møder andre, som har mistet. Her er der mulighed for at tale om svære følelser, lytte til andre, som er i samme situation og dele erfaringer og minder.
Sorggruppen kan være et fristed, hvor man møder mennesker, der lytter med forståelse, og som kender til sorgen og savnet. Det kan være en hjælp til at komme igennem en svær tid i fællesskab med andre.
Enhver, som har mistet, er velkommen til at henvende sig.

Sorggruppe i Ølby – for alle voksne, der har mistet.
Gruppen ledes af hospitalspræst Linda Ishøj Fredriksen og sognepræst Signe Asbirk.
Mødested: Ølby Kirkes sognegård, Ølby Center 79-81.
Tidspunkt: tirsdag kl. 13-15 på følgende datoer 5/9, 19/9, 3/10, 24/10, 7/11, 21/11, 5/12, 19/12, 9/1 og 16/1.

For tilmelding eller yderligere information kontakt Signe på tlf. 24855055 eller mail: sia@km.dk

Sorggruppe for unge i Herfølge - for 15-25 årige under ledelse af sognepræst Heidi Kasper Hansen.
Gruppen mødes første gang onsdag d. 30. august kl. 16-17.30.
Mødested: Herfølge Sognegård, Kirkepladsen 3, 4681 Herfølge.

For tilmelding eller yderligere information kontakt Heidi på tlf. 24650080.