Sorggruppe

Kirkerne i Køge provsti har en sorggruppe, hvor man mødes og taler åbent om sorgen over tabet af et menneske, som stod en nær. Når man mister en, man har kær, så forandres livet og hverdagen. I en periode kan det føles som om, at livet er gået i stykker og måske ikke er værd at leve.

At sørge er en meget lang og personlig proces. Det er naturligt at sørge over et tab og det er naturligt, at sorgen tager tid og kræfter.

Hvad kan sorggruppen tilbyde?
Sorggruppen er et fortroligt sted, hvor man møder andre, som har mistet. Her er der mulighed for at tale om svære følelser, lytte til andre, som er i samme situation og dele erfaringer og minder.
Sorggruppen kan være et fristed, hvor man møder mennesker, der lytter med forståelse, og som kender til sorgen og savnet. Det kan være en hjælp til at komme igennem en svær tid i fællesskab med andre.
Enhver, som har mistet, er velkommen til at henvende sig.

Sorggruppen mødes 2 timer ca. hver anden uge om tirsdagen.
Gruppen mødes i alt otte gange.
Mødested: Ølby Kirkes sognegård, Ølby Center 79-81, 4600 Køge
Vi starter løbende nye grupper op, så du kan komme på venteliste, hvis gruppen er fyldt op, eller du ønsker at begynde senere.

Tilmelding og flere oplysninger
Kontakt sorggruppelederne:
Signe Asbirk, Sognepræst i Køge Kirke, på telefon 24855055 eller mail sia@km.dk

Eller

Amalie Nørgaard Rathje, Sygehus- og sognepræst, Køge Sygehus og Højelse-Lellinge Pastorat på telefon 51894076 eller mail amnr@km.dk