Køge Kirkes Pigekor

Hvis du er 12 år, eller fylder inden for nærmeste fremtid, har du nu muligheden for at blive en del af et dygtigt pigekor i Køge.

• Du skal være glad for at synge, og kunne synge rent.
  • Du må gerne være udadvendt, når du synger.
  • Du skal være ansvarsbevidst og kunne koncentrere dig.
  • Hvis du kan noder, er det fint, men det er ingen betingelse.

Vi synger alt mellem himmel og jord – lige fra Agnes Obel og Adele til Fauré og Bach. Om søndagen er vi forsangere til Gudstjenesten og derfor synger vi selvfølgelig også salmer.
Koret medvirker ved alle højmesser, jul, påske, pinse, pizzagudstjenester, musikgudstjenester, konfirmationer samt Jule-, Kyndelmisse-, Allehelgens- og Forårskoncerter. Ind imellem deltager vi også i stævner og workshops.
Vi kan godt lide at lave koncerter med bestemte temaer, f.eks Beatles/Abba-tema, Film og tv-serier, musicalsange, eventyr eller jazz.

Det er lønnet at være med i koret, og efter en kort aspirantperiode, hvor du lærer de grundlæggende ting, er der mulighed for at tjene lidt lommepenge.
Når du tilmelder dig, vil der være en lille stemmeprøve inden optagelsen.

Hvem: Piger i alderen 11 år og op
Hvornår: Onsdage fra kl. 16.00 - 18.00
Hvor: Sognegården, Kirkestræde, lige over for Køge Kirke

Der er i øjeblikket ledige pladser i pigekoret - vi starter op igen onsdag den 23. august 2017

Dirigent Anne Kirstine Mathiesen – 27 44 12 44
Dirigent Christina Damm – 22 53 88 36

Sct. Nicolai Cantori

Cantoriet er Køge Kirkes voksenkor - vi optager medlemmer fra 20 år og opefter.
Koret er ligestemmigt og består fortrinsvis af tidligere medlemmer af Køge Kirkes Pigekor eller sangere med tilsvarende korerfaring og nodekendskab.

Repertoire
Vores repertoire spænder vidt; fra klassisk barokmusik over Fauré og Mozart til helt moderne værker af ex. Bob Chilcott, John Rutter, Eleanor Daley m.fl.
Vi synger til alle højmesser og musikgudstjenester, blandt andet til Allehelgen og Kyndelmisse - men også til Køge Kirkes traditionelle store temakoncerter til forår og jul sammen med "lillesøsterkoret" Køge Kirkes Pigekor.
Cantoriet blev dannet i 2001 af organist ved Køge Kirke, Anne Kirstine Mathiesen.

Hvem: Kvinder i alderen 20 år og opefter
Hvornår: Torsdage fra kl. 18.00 - 21.00
Hvor: Sognegården, Kirkestræde, lige over for Køge Kirke

Der kan forekomme ekstraprøver eller øvedage.
Stabilt fremmøde er et krav, da vi holder et højt, engageret musikalsk niveau.
Der er optagelsesprøve til koret.

Der er i øjeblikket ingen pladser i Cantoriet - vi starter op igen torsdag den 24. august 2017

Dirigent Anne Kirstine Mathiesen – 27 44 12 44
Dirigent Christina Damm – 22 53 88 36