BABYSALMESANG

Hvad er babysalmesang?
Babysalmesang i Køge Kirke er et meget populært, gratis tilbud for babyer mellem 4 og 10 måneder og deres forældre. I kirken sidder vi først på gulvet oppe i koret.
Vi går også rundt i kirken, i midtergangen og museet, mens vi leger og synger sammen med børnene. Organist Christina Schmidt Damm styrer forløbet.
En af kirkens præster, Signe eller Charlotte deltager ligeledes. Vi synger salmer og laver fagter til, og til nogle salmer danser vi, mens vi bruger rasleæg, tørklæder eller sæbebobler til andre.

Det er sjovt og hyggeligt, og i den halve time hvor der bliver sunget, snakker vi ikke, for børnene skal have ro til at opleve musik og indtryk. Når vi er færdige med at synge er der kaffe og hygge.

Derfor er babysalmesang så godt
Selvom babyerne selvfølgelig ikke selv kan synge med på salmerne, så er sangen, rytmerne og musikken med til at stimulere børnenes kreative og sproglige udvikling. Og samtidig er det en skøn måde for forældrene,  både at være sammen med andre babyforældre på og lære den danske salmeskat (bedre) at kende.

”Børn reagerer åbent og umiddelbart på musik, og det at udtrykke sig musikalsk kan få stor betydning for deres identitetsdannelse og udvikling, blandt andet på det sproglige og sociale område. At støtte barnet i dets udforskning af sine musikalske potentialer, kræver ingen særlige forudsætninger hos den voksne - det afgørende er nærheden, glæden og samværet.”
Inge Marstal – fra bogen ’Dit musikalske barn"

Tilmelding

Babysalmesang starter denne gang op den 17. januar og slutter den 28. marts. Holdet er desværre allerede fuldt booket.
Det er gratis at være med, men tilmelding til holdet er nødvendig, da der kun er plads til 12 på holdet.
Vi mødes i alt 10 gange, på tirsdage kl. 10.30 i kirken.

Tilmelding for en sæson til Organist Christina Schmidt Damm

Vi skal bruge følgende informationer:
Navn på barn
Fødselsdag