BABYSALMESANG

Er dit barn mellem 4 og 10 måneder så er babysalmesang helt sikkert noget for jer.
​Vores organist Christina starter hold op to gange om året – januar og august.

Til babysalmesang synger, danser og vugger vi salmernes stemninger ind i de små. Men kan babyer lære at synge salmer? Og hvorfor skulle man dog synge salmer og danse med babyer?
Svaret vil du finde i din babys glade ansigt, de begejstrede fagter, mimik og små hvin.  Han eller hun elsker simpelthen lyden af din stemme samt det 100 % fokus der gives fra dig og videre til ham eller hende gennem musikken.

Måske føler du at du ikke kan synge rent, men man skal ikke være professionel sanger for at synge for sin baby. Hos os i Køge Kirke er det primære fokus på, at få en god og anderledes oplevelse med din baby i kirkens stemningsfulde rum. Og samtidig med at dit barns kreative udvikling styrkes gennem musikken og sangen, er det en god måde at lære den danske salmeskat (bedre) at kende på – og muligvis møde andre søde babyer.

Hvem må komme?
Mor, far eller bedsteforældre – og så selvfølgelig baby.

Køge Kirke

Tidspunkt
Tirsdage kl. 10.30. Nye hold starter op i januar og august – vi mødes ti gange i alt.
(Hold øje med vores Facebook-side, hjemmeside eller tilmeld dig vores online nyhedsbrev for at få nærmere info.)

Det praktiske
Vi har mikroovn i kirken til at varme flasker og du må gerne tage din barnevogn med ind i kirken.
Da et kirkegulv som regel ikke hører til de varmeste steder, har vi underlag til at sidde på, men det kan være en god idé at medbringe et ekstra tæppe til baby samt et par varme sokker til dig.

Babysalmesang startede denne gang den 22. august 2017
Det er gratis at være med, men tilmelding til holdet er nødvendig, da der kun er plads til 12 på holdet.
Vi mødes i alt 10 gange, på tirsdage kl. 10.30 i kirken.

Tilmelding for en sæson til Organist Christina Schmidt Damm
Oplys følgende:

• Navnet på dit barn
  • Fødselsdag
  • Navnet på den voksne der deltager
  • Mail

på tlf. 22538836 eller stinadamm@gmail.com

Vi glæder os til at se jer til babysalmesang og sammen få rørt stemmen, dansebenet og hyggegenet.
Vi starter med at synge og lege i kirken og bagefter hygger vi os med en tår mælk og kaffe/te til dig.