Køge Kirke mangler dygtige detektiver!

I Køge Kirke sker der mange mærkelige og mystiske ting.
Der er hemmelige rum og inskriptioner, ting forsvinder og en mand er død!!!

Kirkens mysterier lader sig kun opklare af minikonfirmander, så går du i 3.klasse på Sct. Nicolai Skole, så er det lige dig vi mangler.

Igennem de 9 gange, hvor vi mødes, skal vi løse gåder, gå på opdagelse og udforske alle kirkens historier, hemmelige rum og mystiske ritualer.

Vi mødes første gang den 14.september kl.14.10, her vil vi stå i skolegården med et stort minikonfirmandskilt, så I ved hvem vi er. Og så går vi samlet over til kirken. Vi er færdige i kirken kl. ca 15.30.
Vi mødes hver torsdag til og med den 16.november.
Hele forløbet afsluttes med en højtidelig minikonfirmation i kirken den 16.november kl.17.15. Sæt allerede nu datoen af og inviter gerne venner og familie med.

Man behøver ikke at være døbt for at blive minikonfirmand. Og man behøver heller ikke være minikonfirmand for senere at blive konfirmeret. Men det skader nok heller ikke.

Vi glæder os til at møde dig
Charlotte Dybdahl Winther, Sognepræst
Mette Nielsen, Sognemedhjælper og kontaktperson